BANDA ACEH – Syardani Muhammad Syarif yang juga akrab disapa Komputer atau Teungku Jamaica, mengatakan, kemarin Rabu, 19 April 2017 bertempat di Pendopo Wakil Gubernur Aceh, Teungku H. Muzakir Manaf (Mualem) memintanya maju untuk DPRA/DPR-RI pada pemilu 2019.
“Jadi, lôn peutrang bahwa meunyoe ka perintah droegeuh Mualem, insya Allah lôn pih ka siap. Haba nyoe jeuet neupeutrôk bak syédara-syédara dan rakan-rakan di lapangan bandum. Geutanyoe insya Allah akan tamaju droeteuh keu DPRA/DPR-RI ukeu nyoe,” katanya di Banda Aceh.
(Jadi, saya terangkan bahwa kalau sudah perintah pemimpin kami Mualem, insya Allah saya pun sudah siap. Kabar ini bisa disampaikan pada saudara-saudara dan rekan-rekan di lapangan semua. Kita insya Allah akan maju sebagai anggota DPRA/DPR-RI ke depan ini),” katanya di Banda Aceh, 20 April 2017.[] (*sar)

